Condicions del servei

En compliment del que disposa l’article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Servicios de la Sociedad de la Información y Comercio Electrónico (“LSSICE”), posem a la seva disposició les condicions de venda relatives al preu dels productes / serveis que s’ofereixen a través del web coopsalomo.com

Territori d’Aplicació

El lloc web coopsalomo.com només permet la compra de productes que es lliuraran dins la Península Ibèrica. Si volen realitzar una comanda amb lliurament fora del territori peninsular, només ha de posar-se en contacte amb les nostres oficines a través del telèfon: (+34) 977 62 90 61 o mitjançant correu electrònic: coopsalomo@coopsalomo.com

La política d’impostos i despeses d’enviament queda especialment exclosa de qualsevol comanda rebuda des d’altres territoris.

Preus

Els preus dels productes apareixen sempre amb els corresponents impostos aplicables en cada moment i el corresponent percenatge d’I.V.A.

coopsalomo.com es reserva el dret de modificar els preus en qualsevol moment.

Despeses d’enviament (Península)

Fins a 224€ de compra: 12€ (IVA inclòs)
Entre 225€ a 450€ de compra: 16€ (IVA inclòs)
Entre 451€ a 676€ de compra: 22€ (IVA inclòs)
A partir de 676€: ports gratuïts

Terminis de Lliurament

El lliurament es realitza un cop a la setmana, per tant, el lapse de temps entre la realització de la comanda i el lliurament d’aquesta, pot variar en funció del dia de la setmana en que s’efectui.

Les condicions i terminis de lliurament es poden veure alterades per circumstàncies de força major o de calendari, com per exemple la convocatòria de vagues en el sector del transport o la celebració de festes de caràcter provincial, regional o nacional.

Devolucions i Reclamacions

En les gestions de devolució o reclamació, Agrícola de Salomó S.C.C.L  aplicarà la legislació vigent en cada moment.

coopsalomo.com no atendrà devolucions de productes oberts o manipulats si no és que en ser oberts  s’apreciï algun defecte en les condicions de l’article que poguessin afectar el seu consum.

Les devolucions seran acceptades per qualsevol dels següents casos:

Desperfectes en el transport

Producte en mal estat no detectat per nosaltres

Per efectuar qualsevol reclamació o devolució poden contactar amb nosaltres

email: coopsalomo@coopsalomo.com

telèfon: 977 62 90 61

Agrícola de Salomó S.C.C.L intentarà, en primera instància, canviar els productes tornats.

Si no és possible, abonarà l’import.

A efectes del que estableix la Llei de consumidors i el dret de desistiment el consumidor  disposa d’un termini de set dies hàbils, comptats des de la recepció de la mercaderia, per executar el dret de desistiment en els casos que estableix la llei.

El nostre compromís és atendre qualsevol reclamació dels nostres clients amb la intenció d’assolir un elevat nivell de satisfacció.